Laat hier je ervaring achter!

 

Recensies

15 berichten op 3 pagina's
Rick .
08-09-20 15:56:38
Na een moeilijke periode waarin ik heb gezeten, heeft Stevie ervoor gezorgd dat ik weer steviger in mijn schoenen kan staan en dat ik met een frisse blik naar de toekomst kan kijken. Zowel bij mijn baan en mijn nieuwe opleiding heb ik haar adviezen goed toe kunnen passen.
Erg bedankt hiervoor!
Josine Geron
15-07-20 20:03:56
Als je nog maar 8 bent en je zorgen met je mee moet dragen die te groot zijn. Als je je thuis groot wil houden maar eigenlijk vaak heel bang en boos bent.
Dan is het heel fijn als er iemand je leert om met die zorgen om te gaan. Ze te uiten of ze van je af te sporten. Bedankt Stevie voor de dingen die je ons geleerd hebt.
Floor
02-12-19 17:07:54
Wat ontzettend moeilijk op hier een recensie achter te laten, omdat het heel moeilijk is Stevie te omschrijven in een stukje tekst. Ze is juist zoveel meer!
Stevie is al enige jaren de begeleidster van mijn dochter. Ze is ontzettend geduldig, zeer vasthoudend en geeft nooit op. Mede hierdoor heeft ze het vertrouwen van mijn dochter gewonnen en dat is een mooie opening geweest en nog.
Door met haar te boksen krijgt ze een opening om weer verder te kunnen gaan met begeleiden. Hierdoor krijgt mijn dochter weer ruimte om te groeien naar zelfstandigheid.
Stevie is altijd recht uit het hart, niet omdat het moet, maar omdat het kan.
Michaela De Heus
12-06-19 08:48:50
Stevie geeft training en coaching aan onze zoon.
Dit is met regelmaat een uitdaging, maar het lukt haar altijd om met haar creativiteit een opening te vinden hem toch aan het werk te krijgen. Dan beschik je wat ons betreft over kwaliteit.
Stevie is een warme persoonlijkheid, met veel geduld. Werkt met passie en vanuit haar hart!
Angelique Hubregtse-Lems
11-06-19 21:33:34
Mijn klas heeft mee mogen doen met de workshop: sterk zonder vechten. Echt een groot succes. De individuele leerlingen zijn in die 6 lessen erg 'gegroeid'. Ieder heeft zijn eigen plekje binnen de klas gevonden. Verlegenheid en 'haantjes-­gedrag' zijn gewoon verdwenen. In deze klas weten ze wat ze aan elkaar hebben. Er heerst een werksfeer want zij hoeven elkaar niet meer uit te proberen.
Stevie, Super bedankt! Ik hoop je volgend schooljaar weer te zien met alle brugklassers.
Groetjes Angelique Lems mentor van 1Kc Scala Teteringen
Tonen: 5  10   20 
E-mailen
Map
Info
LinkedIn